Hvorfor musikere alltid tenker på å verne om ting

Hvorfor musikere alltid tenker på å verne om ting

13th oktober 2022 Off By elise

Det gjelder kanskje ikke bare deg, men musikere og kunstnere generelt. De har alltid omtanke for tingene de omgir seg med. Det er ikke bare fordi de vet at de kan bruke det i kunsten sin, men også fordi de ser viktigheten av å bevare ting. Det har en økonomisk gevinst og en mer eksistensiell betydning for dem.

Kjærligheten betyr alt

Du har kanskje ikke hørt musikk uten å bli bombardert med strofer om forelskelse og tapt kjærlighet. Og musikk handler ofte om følelser, enten det er gjennom tekster eller rene symfonier. Dette er viktig for menneskene, akkurat som naturen rundt dem er viktig.

Økonomi tilrettelegger for mulighetene

Ta for eksempel en ny mobil. Du vil alltid beskytte den fordi den er dyr. Se bare på den nye iPhone 14. Det har utrolig teknologi og enda bedre funksjoner enn forgjengeren. Bestill et beskyttende iPhone 14 Pro Max deksel med en gang du også, slik at du kan beskytte din mobil. Slike iPhone 14 Pro Max deksel produseres i resirkulerte eller organiske materialer, fordi de vil ta vare på miljøet.

Når du sikrer dine gjenstander, kan du ha dem lenger, og du mister for eksempel ikke dyrebare tekster du har skriblet ned på mobilen. Skribbel, skrabbel, det er viktig uansett, og med bedre økonomi får du flere muligheter også.

Det viser engasjement og standpunkt

Musikere har en helt unik sjanse til å si sin mening. Dette kan være meninger mange andre også tenker, men ikke tør å si. Det kan handle om ting som miljøvern, urettferdighet eller mobbing. Dette er standpunkt man ofte kan få problemer med, derfor er det bra at artister kan være et slags talerør. På den måten får man bukt med de falske utsagnene om at engasjement er konspirasjonsteori.

Begynn derfor med å beskytte mobilen din, slik at du får bedre mulighet til å dyrke musikken din!