Musikkartisters sterke påvirkningskraft

Musikkartisters sterke påvirkningskraft

27th desember 2021 Off By elise

At musikkartister i mange tiår nå har vært blant verdens mest innflytelsesrike personer innen trender og mote, er ikke en særlig stor hemmelighet. Dukker det opp en ny og fresh rockegruppe, med en noe særegen klesstil, ja da tar det ikke lang tid før denne klesstilen er å se overalt.

Men det er ikke bare innen klesindustrien at musikkartister kan utgjøre en forskjell, for de siste par tiårene har vi sett flere og flere artister som innrømmer at de har forandret utseendet sitt ved hjelp av plastisk kirurgi, og således kan påvirke deres fans til å gjøre noe lignende. Derfor gir vi dere en liten liste med kjente musikkartister som åpent har snakket om deres inngrep i media.

Dolly Parton

Countrylegenden har innrømmet noen få kosmetiske prosedyrer, som for eksempel brystimplantat, brynløft og øyelokkoperasjoner. “Utseendet mitt er egentlig basert på en countryjentes idé om glam. Jeg var ikke naturlig pen, så jeg får mest mulig ut av alt jeg har”, skal fru Parton ha sagt i et intervju.

Katy Perry

Den populære popartisten Katy Perry har i intervjuer forklart at hun har tatt lasere og fått fillerinjeksjoner under øynene for å bli kvitt mørke sirkler, noe hun også ville anbefale til alle som sliter med samme problem. Videre har hun sagt følgende: “frontpartiet mitt er ekte, folk har en tendens til å tro at de er falske, men det spiller ingen rolle. “

Cardi B

Superstjernen har snakket høylytt om valget hennes om å gjennomgå ulike plastiske og kirurgiske behandlinger tidligere. I tillegg til en brystforstørrelse, innrømmet Cardi B i et intervju å ha fått ulovlige injeksjoner i rumpen. “For å få lipo, der de overfører fra lår eller mage til rumpen din, slik at den blir større, må du ha overflødig fett. Jeg hadde ikke noen type fett. Men jeg var desperat etter å få en større rumpe.”

Kelly Rowland

Pop- og RnB-sangerinnen Kelly Rowland ønsket å få brystimplantat da hun var 18 år, men moren hennes og Beyoncé Knowles mor ba henne virkelig tenke grundig gjennom det først. Stjernen, som fikk sitt gjennombrudd som medlem av gruppen Destiny’s Child, tok mødrenes råd og ventet i 10 år før hun fikk forstørret brystene dine.