Treningsmote – kult nok til å bruke på konsert

Treningsmote – kult nok til å bruke på konsert

28th november 2021 Off By elise

Mote og musikk går hånd i hånd, og de siste årene har treningstrenden også møtt moteverden. Fra converse i rockens verden til sneakers i Hip Hop – trening, mote og musikk er ofte bestevenner. Derfor er det også helt ok å bruke moderne treningstøy når du skal på konsert.

Er du usikker på hvor du kan kjøpe årets treningsmote så får du flere gode tips i denne artikkelen. Med andre ord, det er bare å lese videre.

Treningsklær du kan kjøpe på nett

Hvis du ønsker deg det siste innen treningsklær kan du enkelt kjøpe dette på nett, her finner du også ofte bedre priser enn du gjør i fysiske butikker. De beste butikkene lar deg se plaggene på ekte modeller, slik at det er enkelt å se om plagget vil passe til deg og din passform. Hvis butikken tilbyr gratis retur, er det heller ingenting i veien for å bestille plaggene du ønsker deg i flere størrelser, for deretter å sende tilbake det som ikke passer. Og akkurat som du lager den en spilleliste med kul musikk til treningsøkten, hvorfor ikke gjøre det samme for shoppingturen?

Det siste innen treningsmote

Det siste inne treningsmote er at plaggene skal være så komfortable at du kan bruke de utenfor treningen også. Det er helt innafor å bruke treningsklær på både klubber og konserter. Mange kjente artister er kjent for å bruke treningsklær som en integrert del av sin garderobe, og plagg som en treningsjakke fra Adidas, nye sneakers, eller tights i syrinlilla slår sjelden feil. Sistnevnte er dessuten ekstra populært akkurat i år.

Her kan du kjøpe plaggene du ønsker deg

Hvis du ønsker deg noen av disse plaggene, er det mange kule butikker du kan besøke i Oslo for å få tak i dem. Butikker som YME, Huntinglodge og Stress byr alle på siste mote, og her finner du kule plagg du gjerne må ha på deg neste gang du skal på konsert. Det er nemlig slik i dag at treningsmote ikke nødvendigvis skal brukes på trening, men er like populært til hverdags og fest.

Denne moten kalles ofte for street style, noe som betyr at det finnes ingen regler. Ha det gøy med treningsklærne dine, og test nye kombinasjoner. Er du for eksempel glad i klassisk musikk, kanskje du skal prøve deg på ballerinatøy? Eller hvis du er glad i det amerikanske bandet Outkast, kanskje du skal kjøpe deg en rød hoodie fra Adidas?

Hvis du Googler favorittmusikerne dine ser du fort hvilke treningsklær de sverger til, og det kan gi deg inspirasjon til dine egen garderobe! Det gjør det også mye enklere å vite hva du skal handle neste gang, samt hva som er innafor å ha på seg neste gang du skal på konsert. Det er nemlig viktig at treningstøyet er kult hvis du skal bruke det utenfor treningssenteret – for det er ikke fritt frem for å bruke absolutt alt.