Beskytt musikkfilene dine med skytjenester

Beskytt musikkfilene dine med skytjenester

22nd juni 2021 Off By elise

Har du samlet opp massevis av musikk som du er glad i og er redd for skal gå tapt? Da bør du benytte deg av lagringsmulighetene som finnes i skytjenester. I denne artikkelen tar vi for oss hva skytjenester er og hvilke fordeler som finnes.

Hva er egentlig skytjenester?

Skytjenester betyr at du kan lagre filene dine på sikre digitale, skal vi kalle det postkasser. Så, uansett om du mister telefonen eller datamaskinen eller at til og med at innboksen på din e-post ikke lengre er tilgjengelig, kan du når som helt, hvor som helst ha tilgang til musikkfilene dine (og andre typer filer, selvsagt) og de går ikke tapt. De fleste virksomheter i dag benytter seg av dagens skytjenester med gode sikkerhetsløsninger for datalagring.

Skytjenestene har mange fordeler for deg. Du kan via en server som blir drevet av omfattende datasentra lagre viktige dokumenter og følsomme, personlige opplysninger helt trygt ettersom de bruker de beste sikkerhetsløsningene i verden.

Dermed har du og de som du ønsker skal ha tilgang til alle programmer og filer hvis de bare har en internett-tilkobling. Dette går overhodet ikke på bekostning av den brukeropplevelsen som kreves. For dem ligger all data tilgjengelig på samme måte som om disse skulle vært lagret på telefonen eller datamaskinen deres.

Det som er ideen bak disse skytjenestene er at de skal kunne tilby brukerne skalerbare, trygge og kostnadsbesparende digitale tjenester. Mest sannsynlig bruker du allerede selv noen av skytjenestene, slik som e-post eller at du lagrer musikkfilene dine på smarttelefonen din.

Du betaler kun for det du bruker

Ettersom skytjenestene ikke har noe krav om en infrastruktur, betaler du kun for den datamengden som du faktisk bruker selv. Dette i motsetning til tradisjonell tjenesteutsetting. Grunnen til dette er at dataserver-sentrene på nettet er utformet for en skalerbar dynamisk drift. Dette betyr at de kan tilpasset ulike nivåer av kapasitetsbehov.

Virksomheter blir mer konkurransedyktige

Den tiden vi går inn i nå vil stille større og større krav til infrastrukturen innen IT. Ettersom flere og flere virksomheter emigrerer deres data til skytjenester, får de også tilgang til de beste tjenestene innen IT.

Små bedrifter kan kjempe mot de store gutta

En annen stor fordel er til fordel for de mindre bedriftene som også da får sjansen til å følge med utviklingen sammen med de største aktørene i markedet. De ulike skytjenestene gir en masse fordeler som igjen fører til at SMB-markedets bedrifter kan holde seg helt i toppen og fremdeles arbeide i det små på en effektiv og smidig måte.

Så vurder om ikke du også har behov for å benytte deg av skytjenester, slik at du kan være trygg på at musikken din og alle andre filer ligger trygt lagret og tilgjengelig. Da sover du bedre om natten.